Tällä viikolla on ollut niin hieno talvisää, että illat ovat kuluneet ulkona lasten kanssa lumitöissä. Varsinaisia lumitöitäkin on tullut tehtyä jonkin verran, mutta suurin osa ajasta on mennyt lumiluolaa kaivaessa. Tässä kuvassa luolalla on mittaa jo kolmisen metriä.

Lapset tekevät luolaa huvikseen, mutta orava osasi mennä lumen sisään suojaan purevalta tuulelta. Se söi toisen oravan lintulaudalta pudottamia siemeniä ja pähkinöitä ja sillä oli varmasi lämpimämpi kuin laudan päällä keikkuvalla lajitoverillaan.

Villatakin osat ovat valmiina ja viikonloppuna pitäisi ottaa aikaa yhdistää kappaleet ja viimeistellä villatakki. Sitten voikin ruveta suunnittelemaan seuraavaa isompaa työtä. Posti toi eilen minulle Jämälankakirjan, jossa on muutamia oikein hauskoja ideoita. Täytyy varmaan vaan ensin mennä ostamaan jämälankoja .  Ei minulla tällä hetkellä tosiaan ole paljon jämälankoja, koska annoin syksyllä kaikki pikkunyssykät poikien kouluun, mutta eiköhän niitä pikku hiljaa taas rupea kertymään.