Olen tarjotellut esikoiselle pitkin talvea, että voisin tehdä hänelle ohuet villasukat, mutta poika ei ole ollut innostunut. Viikonloppuna hän sanoi kuitenkin haluavansa PAKSUT villasukat ja kaiveli seiskaveikkavarastostani kirkkaanvihreää ja sitruunankeltaista lankaa. Mitään kuviota sukkiin ei saanut tehdä, mutta varteen piti tulla kahden kerroksen levyiset raidat.

Neuloin sukat kuten yleensäkin kärjestä aloittaen Magic Loopilla molemmat yhtaikaa (ja oli muuten langat solmussa, vaikka olikin vain neljä kerää käytössä ). Käytin kokeeksi Juju-kerhosta lahjuksena saamiani  nro 3,5 bambupuikkoja, mutta en tykännyt. Päät olivat ihan hyvät, joskin vähän tylpät minun makuuni, mutta siima oli tosi tahmea. Esikoinen tykkää näistä puikoista ja lahjoitinkin ne hänelle. Jodun muuten taas puikko-ostoksille, sillä hajotin nro 4 Knit Pro Symphonie -päät istumalla niiden päälle .

Jaa miksi kisasukat? Esikoinen on menossa partiokisoihin ensi lauantaina ja toivoi että saisi uudet sukat sinne jalkaansa. Sitä paitsi "kisasukat" on mukavampi kirjoittaa otsikoksi kuin "vihreä-keltaiset perussukat seiskaveikasta" .

Linnut ovat ruvenneet pitämään melkoisia laulukisoja kevään kunniaksi. Pääasiassa äänessä ovat kuusi-, tali- ja sinitiaiset, mutta välillä käpytikka päräyttää kunnon kevätpärinän ja punatulkut viheltelevät vienosti. Lintulaudoillamme on ollut viime aikoina kovin hiljaista, vaikka alkutalvella tiaisparvet ruokailivat ahkerasti. Toivottavasti kovat pakkaset eivät ole karsineet pikkulintuja kohtuuttomasti.