Hyvää palmusunnuntaita kaikille!

Jälkikasvu lähti juuri virpomaan naapureihin ja saalis on taattu, koska he ovat lähiseudun ainoat lapset. Kaksi naapuria jo kyseli tulevatko pojat vielä tänä vuonna. Ja kyllähän pojat menevät, kun karkkia on palatessa säkillinen .

Kesäaikaan siirtyminen sujui meillä kivuttomasti ja oli ihan hyvä asia. Etenkin esikoinen kun tuppaa heräämään viikonloppuisinkin jo kuuden pintaan, niin tänään nukkuikin seitsemään. Eilen illalla nukkumaanmeno sujui poikien tietämättä kesäajan mukaan. Siirsin kaikkien herätyskellot kesäaikaan jo illalla eivätkä pojat huomanneet mitään, vaan menivät tyytyväisinä kymmeneltä nukkumaan. Tuskin olisivat menneet jos olisivat tienneet, että kello onkin vasta yhdeksän .

Minun piti pestä eilen keittiön ikkunat, mutta innostuinkin leipomaan pullaa. Ratkaisu oli varmaan oikea, sillä esikoinen söi partiokisasta tultuaan kolme pullaa. Poikien ruokarasti ei ollut ehkä ihan onnistunut... Muuten kisat olivat menneet hyvin - joukkue sijoittui kolmanneksi - mutta vaihtovaatteita olisi kuulemma saanut olla vieläkin enemmän. Ja niistä keittiön ikkunoista näkee vielä ihan hyvin ulos.

Neuloin eilen illalla Upstairs Shawlin valmiiksi ja pingotin sen aamulla. Ehkä jo huomenna saatte kuvaa valmiista huivista. Teksisi mieli aloittaa seuraava isompi työ, mutta olen kahden vaiheilla tehdäkö alpakkalangasta liivi vai puuvillalangasta keväinen pitsineule. Asia voi ratketa ihan käytännön seikoilla eli tarvittavilla puikoilla. Minulla kun ei vieläkään ole niitä nelosen irtopäitä (jotka siis hajoitin istumalla päälle ) ja alpakkalangan puikkosuositus on 3 -4. Täytyypä tehdä mallitilkut ja mittailla kumpi työ pääsee puikoille. Lanka ei kummassakaan työssä toki ole ollenkaan ohjeen mukainen. En minä nyt sellaista ihmettä tekisi että ihan ohjeenmukainen lanka .