Olen vieläkin ihan puolikuntoinen yskäni vuoksi ja olen tehnyt kaikenlaisia pieniä välitöitä. Tärkeimpinä neljä valmistunutta sytomyssyä, joista kolme on tehty Mamma Myyn Minttu-myssyn mallilla ja neljäs puolipylväillä ilman mitään kommervenkkejä. Siihen teen ehkä vielä jonkin koristeen, mutta Minttu-myssyt ovat kauniita ilmankin. Lankoina Virpin blogiarvonnasta voittamani vihreä Novita Luxus Cotton ja viime kesänä Budapestistä ostamani keltainen OnLine Linie.

Luxus Cottonia jäi nöttönen, josta tein itselleni neulatyynyn. Tyynyn toinen puoli on tehty alunperin tiskirättilangaksi ostamani Lidlin Colorado-langan jämästä. Malli on Liselotten blogista ja suomennos löytyy Novitan sivuilta extraideoista. Tähän sain hyvin upotettua myös kaksi paritonta nappia.

Nämä tiskirätit olen tehnyt jokin alka sitten Coloradosta ja ohjeet olen löytänyt Ravelrysta, muistaakseni ovat Flying Geese ja Wheatfields.

Pojat ovat ottaneet kevään innostuineina vastaan ja ovat käyneet rullaluistelemassa ja skeittaamassa kahtena päivänä. Esikoinen löysi pääsiäisreissullaan Enon kierrätyskeskuksesta ikivanhat mutta toimivat rullaluistimet. Aina kun perhe on Pohjois-Karjalan reissulla, he käyvät Enon kierrätyskeskuksessa joka vaikuttaa olevan oikea aarreaitta. Kesällä esikoinen löysi sieltä piikkarit, jollaisia Lasse Virenkin varmaan käytti . Sää on lämmennyt niin, että lupasin jo että pojat saavat ruveta pyöräilemään kouluun. Vähän minua kyllä kauhistuttaa, vaikka matka ei olekaan kuin kolme kilometriä, mutta tie on vaarallinen. Pahimman vaaranpaikan pojat kiertävät, mutta silti...

Kiitos teille kaikille, jotka olette muistaneet Nuuskaa. Nuuska-parka kärsii kun on niin lämmin ilma mutta se ei pääse ulos. Siitä on oikein mukava makoilla pihalla ja se voi olla aitaamattomalla pihallamme yksin, koska se käy vain kahdessa lähimmässä naapurissa, joihin sen on lupa mennä. Nuuskan keskiviikkona leikattu etujalassa ollut kasvain oli iso ja jalassa on kolmetoista tikkiä, ja koiran on lupa ulkoilla vain taluttimessa lyhyitä matkoja kunnes tikit on poistettu. Tästä kuvasta saatte ehkä jotain mittakaavaa kasvaimen suuruudesta.

Lähdenkin käyttämään Nuuskan iltapissalla ja annan sille lääkkeet. Minulle nämä lyhyet pissatuslenkit sopivat oikein hyvin, koska en yskältäni vielä pitkiä lenkkejä jaksaisi tehdäkään. Oikein lämmintä ja aurinkoista viikonlopun jatkoa