Villitsilmukat Neulomosta antoi minulle lankoja sytomyssyjä varten. Tästä kasasta tulee "muutama" sytomyssy, kunhan vain aika riittää. No, onneksi kampanja jatkuu täällä pääkaupunkiseudulla niin että myssyjä ehtii tehdä vaikka kesälomalla. Kiitos, Villitsilmukat, myssylangoista.

 

Paketti oli selvästi sellainen sytomyssyntekijän selviytymispaketti. Mukana oli kenkäpussi, josta tuli minun sytomyssypussini, teetä (aivan hurmaavan tuoksuista), suklaata (jos meinaa energia loppua) ja käsirasvaa (jos kädet kuivuvat liikaa). Saa nähdä miten isoiksi paketissa olevat kehäkukat ovat kasvaneet ennen kuin kaikki lanka on käytetty .

Valitettavasti syöpä koskettaa meitä nyt vähän liiankin läheltä. Nuuska-briardimme jalasta leikattu kasvain oli pahalaatuinen ja vieläpä ärhäkintä laatua ja tekee etäispesäkkeitä sisäelimiin ja keuhkoihin. Elänlääkäri arveli että Nuuska eläisi vielä puolesta vuodesta vuoteen. Pyrimme elämään tämän yhteisen loppuaikamme täysillä, kunhan leikkaushaava ensin paranee. Pitää käydä eläinkaupassa ostamassa Nuuskalle uusi frisbee, koska entinen on jo melko huonossa kunnossa. Nuuska rakastaa frisbeetä .