Viikon uusia lintulajeja ovat västäräkki. laulurastas, räkättirastas ja sepelkyyhky. Viimeksi mainitusta ei ole vielä näköhavaintoa mutta äänihavainto on usealta päivältä. Kevät on rynninyt tänne melkoista vauhtia kuten alla olevista kuvista näkee.

Piha 13.4.

Piha 18.4.

Meillä on korkattu girllikausi, vaikka grillauksen tuotteet pitikin vielä nauttia sisällä. Ulkoruokailukautta varten olen tehnyt tabletit koko perheelle. Viimeksi valmistuivat  kummankin pojan toiveiden mukaiset tabletit Puro Batikista. Nämä on tehty dominoneuletekniikalla kuten aikaisemmatkin tabletit.  EIkä näitkäkään ole tietysti pingotettu tai muutenkaan viimeistelty, ehtiihän sitä ( Roina, pistäpä viestiä mitkä Puro Batikin väreistä ovat lähimpänä sinua, niin voi olla että tablettikuumeeseesi löytyy lääke .)

Uusi aamiaispaikkamme valmistuu kevään mittaan tähän. Tämä on ainoa paikka johon paistaa aamuaurinko ja bonuksena on tietysti näkymä järvelle. Järvi on vielä jäässä, mutta odotamme esikoisen kanssa malttamattomina milloin pääsemme heittämään talviturkin.

Kävin lauantaina Menitan neuletapaamisessa tapaamassa vihdoin Virpin livenä. Sen verran löytyi jutunjuurta, että tapaaminen tuskin jää viimeiseksi . Tiedoksi mahdollisesti paikalla olleille lukijoille, että olin se joka neuloi koiralle säärystimiä kirkkaanpunaiseta akryylilangasta. Säärystimet ovat ihan käyttöön eikä vain näyttöön, sillä Nuuska-briardimme jalasta leikalttiin iso kasvain ja haava pitää suojata ulkoillessa. Neulojan koiran haava suojataan tietysti neulotulla säärystimellä.

Enkä päässyt Menitasta ulos ihan ilman lankoja . Ostin kilon Mayfloverin kirkkaanvihreää puuvillalankaa, kun sain kahdelta taholta kuulla että vihreä sopii ihan hienosti oranssien silmälasieni kanssa . Minulla on jo monta mallia, jotka toteutan langasta. Niihin kaikkiin ei vain kilo riitä, joten jonkinlaista  karsintaa pitänee tehdä...

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoilleni .