Tämä viikko on mennyt nopeasti enkä meinannut aamulla herätessäni uskoa että on jo perjantai. Aika kuluu nopeasti kun on kivaa

Sen verran on ollut iltamenoa (lasten ja omia harrastuksia) että neulominen on jäänyt muutamaan hätäiseen silmukkaan iltasatua lukiessa. Koska pojat ovat jo 10 ja 11, iltalukemisemme eivät ole enää vuosiin olleet varsiaisia satuja vaan lastenkirjoja. Parhaillaan on menossa Rahakätkön salaisuus, jota vanha kunnon Pulla kumppaneineen ratkaisee.

Pihatyötkään eivät ole edennet sekä ajanpuutteen että sateisen sään vuoksi. Sunnuntaina saimme pystytettyä aamiaiskatoksemme, josta saatte tärähtäneen kuvan katsottavaksenne. Kameran jalusta on vieläkin siellä minne esikoinen sen jätti. Taitaa olla pojilla huoneiden siivous edessä kun kesäloma alkaa . No, ehkä he saavat levätä ensin muutaman päivän ja siivous alkaa vasta minun jäätyäni lomalle.

Esikoinen, jonka työnä on pöydän kattaminen, valitti että aamiaispaikalle on "saikeen pitkä matka", joka todellisuudessa on n. 30 metriä. Hän voi kuitenkin kantaa astiat itse tekemällään tarjottimella, mikä helpottaa kantourakkaa huomattavasti .

Sain Neulomon Neuleet kiertoon -ketjusta Ringolta hienon käsityöpussin / varakassin. Kunhan nämä kevätkiireet helpottavat, alan taas neuloa ahkerasti ja tämä kassi on juuri sopivan kokoinen tekeillä olevan työn kuljettamiseen. Kiitos, Ringo, jos satut olemaan kuulolla.

Kuopus oli eilen ensimmäisessä vyökokeessaan ja koe meni läpi. Meillä on kotona hyvin onnellinen ja innostunut juniorikarateka . Ehdin juuri ja juuri vanhempainyhdistyksen kokouksesta katsomaan vyökoetta enkä ehtinyt ottaa mitään käsityötäkään mukaan. Tuntui oudolta istua jumppasalin reunalla tyhjin käsin.

Hyvää perjantain jatkoa kaikille - teetauko loppui ja pitää palata työn ääreen