Iski lankahamsterointi ja oikein pahemman kerran.

Ensin löysin Kauhavan Kangasaitasta Esito kampalankaa puoleen hintaan. Reilun 200 g vyyhdin hinnaksi tuli 5 €. Näistä valmistuu joskus jonkinlaisia huiveja - kai.

Sitten tuli Dropsin ohittamaton 30 % tarjous. Kun langat sai Käsityökorista vielä ilman postikuluja, oli pakko tilata ihanaista Drops Delightia. Oranssista tulee sukat minulle ja vihreästä kuopukselle. Ruskea on esikoisen villapaitaa varten. Poika tilasi minulta poolon, mutta ei ole vielä suunnitellut sitä loppuun. Resoreiden pitää kuulemma olla pitkät mutta hän ei ole varma haluaako sileää neuletta vai jonkinlaisia palmikoita. Hän ehtii suunnitella paitaansa vielä jonkin aikaa, koska ainoa 2,5 puikkoni on kiinni omassa pitsipaidassani. Hihoissa mennään jo, joten ehkä paita valmistuu koulunpäättäjäisiin.

Minulla on selvästi menossa ohuiden lankojen ja pienten puikkojen kausi. Siksi onkin niin kiva tehdä kahvitauoilla nelosen puikoilla sytomyssyjä, kun valmistuvat niin nopeasti. Äskeisellä tauolla sain taas yhden melkein valmiiksi.

Ihanat lämpimät kesäsäät jatkuvat ja on kieltämättä vähän harmillista olla töissä. Etenkin kun työpaikkamme ilmastointi oli kaksi päivää rikki eikä se tänäänkään tunnu toimivan kunnolla . Toivottavasti saamme nauttia lämpimästä säästä vielä ensi viikonloppunakin ja käydä uimassa. Kuopuskin kastautui kokonaan sunnuntaina - tosin vahingossa. Hän putosi uimapatjan päältä ja kauhoi laiturille ennätysajassa. Myöhemmin illalla hän leuhki olleensa ensimmäisenä vedessä.