Tekaisin taas pari sytomyssyä kahvitauoilla ja viime viikonlopun Turun-reissulla. Alempi on taas Mamma Myyn sytomyssy ja ylempi Kierreraita-myssy, jonka ohjeen löysin Ukkolan Akkain nettisivulta. Tein kierreraitamyssyn ohjeen mukaan Novita Tennesseestä 4,5 puikoilla, mutta siitä tuli vähän iso, joten viimeistelin reunan vain virkkaamalla kiinteitä silmukoita enkä tehnyt pylväsreunusta. Lankaa sain kulutettua 65 g. Malli ei näytä pöydällä juuri miltään mutta on päässä tosi hauskan näköinen, joten näitä tulee vielä lisää . Mamma Myyn sytomyssy on tehty Missisippi-langasta nro 3 koukulla ja siitä puolestaan tuli melko pieni. Lankaakin  meni vain 31 g.

Sunnuntaina saimme kaadettua pihastamme kaksi isoa mäntyä (nuo ylemmän kuvan keskellä olevat) ja nyt aurinko paistaa terassillemme koko päivän iltakuuteen asti. Jäi noita mäntyjä silti ihan kiitettävästi, vai mitä Seuraavaksi harkitsemme ilta-auringon edessä olevien kuusien kaatamista, mutta se onkin isompi työ, koska ei ole oikein tilaa mihin ne kaataisi.

Vielä pitäisi kerätä toisen männyn runko pois, mutta taidamme odottaa parempaa säätä. Täällä sataa räntää .  Lämpimämpää viikonjatkoa teille kaikille .