Lämpö on hellinyt meitä viime päivät ja olemme viettäneet joka päivä muutaman hetken rannassa soudellen, uiden ja saunoen. Mieskin heitti talviturkkinsa eilen.

Telkkäpari löysi oikein huonon paikan pesälleen: pesivät raukat laiturilla ja lähtevät pakoon aina meidän tullessamme. Ensi talvena täytyy rakentaa ja ripustaa telkänpönttöjä koska vanhat ovat lahonneet ja pudonneet.

Mustarastaan pesällä oli vähän parempi onni, kun huomasimme että se pesii jossain risukasan lähistöllä. Risut oli tarkoitus polttaa, mutta poltto saa jäädä kunnes olemme varmoja ettei pesässä enää ole ketään.

Nuuska on ollut vähän huonossa kunnossa. Viikko sitten se satutti jalkansa noustessaan ylös liukkaita laiturin portaita. Nuuska ei osaa tulla rannasta uimaan, vaan hyppää laiturilta - yleensä minun niskaani. Sitten sille tuli vatsavaivoja ja se oksensi kaiken ruokansa. Kävimme lääkärillä joka määräsi viittä eri vatsalääkettä. Nuuskalle syötetään vauvanruokaa: keitettyä riisiä ja soseutettua keitettyä kanaa ja se on pysynyt onneksi sisällä. Nuuska menee pikkuhiljaa huonompaan kuntoon, mutta niin kauan pidämme sen kun se ei näytä kärsivän kovia kipuja.

Välillä iloisempia asioita: voitin Tossun blogiarvonnassa ja sain ihanat kämmekkäät ja huivin. Minulla ei ollutkaan yhtään kaulahuivin kokoista kolmiohuivia ja onnistuin kadottamaan tekemäni ohuet kämmekkäät. Nämä ovat tosi kauniin väriset ja sopivat tekemäni baskerin kanssa. Syksy saa tulla (siis pitkän kuuman kesän jälkeen)

Neulomon Neuleet kiertoon -ketjussa sain Omppumadolta näin hienon Calorimetryn

ja lähetin Neilikalle tiskirättejä. Vaalea on koukuttu ja tumma Ravelrystä löytämäni Flying Geese.

Tänään ei ole neulottu vaan tehty puutarhatöitä. Kuvia seuraa kunhan työt etenevät vielä vähän. Oikein lämmintä viikonloppua kaikille