Kyllä säät suosivat minun lomailuani, ihanaa lämmintä on luvassa vielä moneksi päiväksi .

Kävimme uimassa heti aamusta (tai siis poikien aamusta klo 10). Minun aamuni alkaa lomallakin nelisen tuntia aikaisemmin. Nuuska oli tietysti innolla mukana ja ui kanssani pitkän lenkin. Vielä keväällä se hyppäsi laiturilta, mutta satutettuaan jalkansa se on oppinut menemään uimaan rannasta. Eikö vanha koira muka opi uusia temppuja . Nuuska on voinut uskomattoman hyvin eikä sitä tunnu edes lämmin sää väsyttävän kovasti. Toivotaan että se jaksaa elää vielä kesän yli, vaikka kaulassa oleva syöpäkasvain onkin valtava ja kasvaa nopeasti. Myös jalasta keväällä leikatun kasvaimen kohdalle kasvaa uusi .

Rantasipit pomppivat laiturilla ja pitivät piipitystään, mutta väistyivät rantapusikkoon meidän tullessamme uimaan. Pääskyt sen sijaan pyydystivät hyöteisiä aivan nenämme edessä ja kalatiira kalasti kauempana järvellä.

Dessi ei välittänyt tulla rantaan mukaan vaan otti sohvalla rennosti. Kyllähän sitä kissa väsyy ulkona keinussa nukkumiseen ja pitää tulla välillä sisälle lepäämään. Ja kun sisällä lepääminen alkaa ramaista, pitää mennä ulos nukkumaan .

Salama on ollut jo yli kuukauden ulkoterrassaan yöt päivät. Kuumimman ajan se lepäilee viileässä luolassa, mutta pääsee terrasta ulos kävelylle monta kertaa päivässä. Tänään se löysi ruokapöydän viereltä uudenlaisen luolan, joka valitettavasti osoittautui liian pieneksi

Postilaatikosta löytyi iloinen yllätys: voitin Sonikin blogiarvonnassa ja sain hienon paketin.

Tuo lanka on minulle aivan uusi tuttavuus. Se on nauhalankaa, jossa on mukana mohairia. Tätähän voisi käyttää vaikka sukkien, huivin tai päähineen koristeena tai siitä voisi tehdä jotain sisustusjuttuja. Heti tuli monta ideaa mieleen. Helmiä tarvitaan aina eikä minulla ollutkaan yhtään tuonkokoisia pyöreitä helmiä. Virkkuukoukussa on valo ja pojat innostuivat siitä heti, tietenkin . Kaunis kiitos ihanasta paketista .