Vaikuttaako siltä että joku täällä odottaa jo lomaa.

Voin jäädä lomalle hyvillä mielin sillä saan kuin saankin tarpeelliset työt tehtyä eikä tarvitse nakittaa muita tekemään töitäni. Hypin riemusta aamulla kun huomasin että tietovaraston siirto oli vihdoinkin onnistunut ja sain tarvitsemani tiedot yhdestä paikasta tarvitsematta ruveta kasaamaan niitä useasta lähteestä. Meillä on ollut organisaatiomuutoksen jälkeen suuria ongelmia atk-järjestelmien kanssa ja ihmiset alkavat jo olla melko kyllästyneitä jatkuviin ilmoituksiin, että se tai tämä järjestelmä on tilapäisesti poissa käytöstä kun serveri on kaatunut tai tehdään ylimääräisiä päivityksiä tai muuten vain tiedot eivät olekaan päivittyneet odotetulla tavalla .

Eilinen päivä kului työpaikan kehittämispalaverissa ja täytyy sanoa, että se oli todella antoisa päivä. (Vaikka vähän kritisoinkin että välillä voisimme tehdä muutakin kuin SWOT-analyysia.) Ehdin keskustelun lomassa neuloa esikoisen villapaitaa melkoisen pätkän, mutta illalla jouduin purkamaan muutaman kerroksen kun olin innoissani unohtanut tehdä kainalokavennukset. Paita edistyy kuitenkin huimaavaa vauhtia .

Kävimme viikonloppuna ostamassa vähän koristetta aamiaispaikkamme vierelle. Ensi viikolla syömmekin sitten aamiaisen täällä joka aamu, satoi tai paistoi .