On varmaan melkoisen kiire viikko tulossa, koska pitäisi saada monta työtä valmiiksi (tai ainakin seuraavalle tekijälle) perjantaihin mennessä. Keskiviikkona on vielä työpaikan kehittämispäivä, jolloin ei varsinaista työtä tule tehtyä. Meillä on organisaatiomuutoksen myötä melkoinen myllerrys menossa ja osaston kehittämispäivä on varmasti poikkeuksellisen milenkiintoinen.

Pojat ovat tämän viikon keskenään kotona mutta uskon että kaikki sujuu hienosti. VIime kesänäkin he olivat ensimmäisen lomaviikon kahdestaan ja talo on vielä pystyssä ja molemmat lapset hengissä .

Lauantaina kävimme koulunpäättäjäisissä ja minä itkin vain vähän Suvivirren aikana. Ensi keväänä itkenkin sitten juhlan alusta loppuun ja vähän ylikin, sillä esikoinen siirtyy vuoden kuluttua yläasteelle. Myös vuosi sitten itkin kuin vesiputos kun pojat vaihtoivat koulua. Yläasteella pojat eivät varmaan huoli minua ollenkaan juhliinsa, sen verran esikoinen jo häpesi kun ainoana vanhempana halasin hänen opettajaansa, vanhempaa herrasmiestä. Tasapuolisuuden nimissä halaisin myös kuopuksen nuorta naisopettajaa .

Muuten viikonloppu kuluikin pihatöiden merkeissä - mikä yllätys . Teimme pienen kasvimaan kahden karviaispensaan viereen ja katsoimme parhaaksi peittää sen joksikin aikaa harsolla. Nuuska oli ahkera apulainen ja tallasi kaikki istutukset vähintään kerran. Ja Dessin mielestä uusi kasvimaa on hieno vessa pehmeine multineen .

Käytimme Nuuskan viime viikolla lääkärissä, koska se oli hyvin väsynyt eikä jaksanut edes syödä. Sillä on iso kasvain rinnassa ja Nuuska ontuu sen vuoksi pahasti. Syöpä on levinnyt jo keuhkoihin ja Nuuska yskii aamuisin herättyään. Lääkäri määräsi Nuuskalle särkylääkettä ja se on liikkunut kuin nuori koira. Se juoksee lelujensa kanssa ja tarjoaa niitä heitettäväksi ja varastaa sukkia ja kenkiä. Narupallosta Nuuska on sitä mieltä että briard pitää kiinni narusta ja ihminen pallosta

Lämmintä ja mukavaa kesäviikkoa kaikille.