Jopa ajatus lentää kun keksin näin hienon otsikon .

Voitin Kristan blogin arvonnassa ja sain aivan upean paketin. Tuo lanka on sanoinkuvaamatonta, niinpä kerron vain tekniset tiedot: Cherry Tree Hill Supersock Solids, väri Loden, 100 % merinovillaa . Tästä tulee huivi minulle, tai ehkä kämmekkäät... Paketissa oli myös ihania tuoksukynttilöitä. Poltamme tosi paljon kynttilöitä pimeänä vuodenaikana, joten sekin osui. Lisäksi sain vielä hienoja lautasliinoja, jotka vien heti rantasaunalle.

En tiedä kyllä hennonko antaa lautasliinoja huomisten vieraiden käyttöön vai laitanko esille vain talouspaperia . Vieraat ovat kyllä minulle hyvin tärkeitä ihmisiä: kaksi entistä hoitolastani perheineen. Onpa kiva tavata heidät pitkästä aikaa.

Sitten niitä kasvijuttuja. Peratessani rytöpusikkoa löysin tällaisen melkein jo kukintansa lopettaneet kaunokaisen. Olen varmaan joskus istuttanut sen, mutta minulla ei ole mitään muistikuvaa kasvin nimestä. Kukat ovat melko pienet, peukalonpään kokoiset. Tämän haluaisin säilyttää ja hankkia sille lajitovereita seuraksi, kuhan laji selviäisi.

Keväällä kukki toinen kasvi jonka siemenkota on tällainen. Sisällä on ruskeita litteitä siemeniä joita otin talteen ja aion kylvää maahan ensi keväänä. Tällekin olisi kiva saada nimi niin voisin googlettaa hoito-ohjeita .

Mies on asetellut laattakiviä paikalleen ja saanut hienoa jälkeä aikaan. Viikonloppuna ehkä jatketaan, jos sää sallii. Joko lauantaina tai sunnuntaina käymme kuitenkin Hollolan keskiaikamarkkinoilla. Siellä emme ole ennen käyneetkään, vaikka keskiaikamarkkinoita ahkerasti kierrämmekin.

On kai turha sanoa että neulomiset eivät ole edistyneet, mutta onhan minulla viikonloppuna aikaa ainakin automatka Hollolaan ja takaisin .