En suosittele seuraavia kuvia heikkohermoisille

Ostin joskus suuressa tyhmyydessäni Novitan Malibu-lankaa ja rupesin koukkuamaan siitä laukkua. Laukun tekeminen kesti reilusti toista vuotta, koska huomasin jo tehdessäni että susi tulee ja koko laukusta oli kovaa vauhtia tulossa ufo. Jälki itsessään on oikein kaunista ja tykkään tosi paljon koukkuamisesta. Mutta: laukusta tuli ensinnäkin hirveän iso, toiseksi hirveän lötkö ja kolmanneksi hihna vetää rullalle. Ompelutaitoinen voisi ehkä pelastaa jotain, mutta minä en. Tämä on hirveä .

Alakuvassa vasemmalla on yksisuuntaisesti koukuttu hihna ja oikealla kaksisuuntaisesti koukuttu muu osa. Ainoa hyvä puoli tässä laukussa on, että siihen meni paljon lankaa: fuksiaa Malibua 447 g ja hopeanväristä 270 g ja tekemällä tämän loppuun sain lankavarastoni vajumaan alle 15 kg:n .

Olen saanut aikaan jotain parempaakin tänään, tosin tässä työssä oli vuorollaan koko perhe. Aloitimme pihankuorintaurakan ja saimme pienen palan valmiiksi tänään.

Kuten huomaatte, kaikenkokoisia kiviä on kiitettävästi ja minun selkäni oli sanoa poks eikä kukaan muukaan jaksanut enää joten homma jäi vielä vähän kesken. Tähän pitäisi tulla kivituhkaa ja laattakiveä ja samalla kukkapenkkiä on tarkoitus laajentaa vähän. Tosi vähän, sillä nykyisen kukkapenkin edessä on suuria kiviä.

Nuuska tarkistaa että kuoppa on hyvä:

Tällä kukkapenkillä ei taida kannattaa osallistua Paikkakuntasi kaunein kukkapenkki -kilpailuun

En ole viitsinyt tehdä penkille mitään kun tiesin jo keväällä että se menee kesän aikana uusiksi.

Huomenna jatketaan pihatöitä, mutta nyt lähden uimaan neljännen kerran tänään. Suihkussa olen käynyt kahdesti ja ylläni on päivän kolmas vaatekerta. Hellettä piisaa, mutta minä en valita vaan nautin. Sääli teitä kaikkia joita helle kiusaa, sillä sitä on luvattu ensi viikoksikin...