Näin lomalla ei ole suurta eroa siinä onko arki vai viikonloppu .

Pojat saivat entiseltä naapuriltamme lautan, jonka he hinasivat järvelle. Aluksi lautta ei pysynyt paikallaan, mutta pojat veivät lisää harkkoja ankkureiksi ja saivat hyvän lepopaikan uintiretkille. Tai siis esikoinen sai - kuopus ei ole vielä tänä kesänä uinut kuin lyhyitä pyrähdyksiä Hän tulee kuulemma uimaan sitten kun on lämpimämpää .

Sain tehtyä muutaman painon aamiaiskatokseemme, että sen helma ei liehuisi tuulessa niin kovasti. Näitä voisi tehdä vielä muutaman lisää ja samalla saisi langanloppuja pois kuleksimasta. Tuntuu tuo lankavarasto vain kasvavan vaikka en oikeastaan edes käy lankakaupoissa .

Seuraavassa on pari kuvaa kasvituntijoille. Tällaisia kauniita kukkia on ilmestynyt kukkapenkkiini jostain jokunen vuosi sitten. En yhtään muista milloin ja mistä. Tuntuvat olevan kovia leviämään ja olenkin siirtänyt niitä muutamaan muuhunkin paikkaan. Pystyykös näistä kuvista kukkijan tunnistamaan? MInä olen kyllä huoleton hortonomi, en tiedä kasvien nimiä enkä kasvuvaatimuksia enkä oikein muista niitä kastellakaan, saati nyppiä rikkaruohoja . Kasvimaata olen sentään hoitanut huolella ja samoin yrttiruukkuja .

Mukavan lämmin sää jatkuu vielä niin kauas kuin Ilmatieteenlaitoksen ennustus ulottui. Minä nautin, mutta ymmärrän hyvin niitä joiden mielestä tämä on jo liikaa. Toivottelen silti kaikille (halusitte tai ette) lämmintä ja aurinkoista sunnuntain jatkoa .