...uhkaavasti. Maantaina pitäisi mennä töihin. Olen nauttinut lomasta suuresti ja menen jo mielelläni töihin. Voi olla että kommentoin ensi viikolla hellettä vähän eri tyyliin kuin tähän asti .

Loman viimeiset päivät eivät ole sujuneet ihan suunnitelmien mukaan. Kävin keskiviikkona kampaajalla ja kosmetologilla ja esikoinen päästi Salaman kävelylle. Sitten hän lähti uimaan ja unohti, että konna on vapaana. Olemme etsineet Salamaa naapureiden avustuksella, mutta ei löydy . Koirakaan ei löydä vaikka tekee parhaansa ja yritänkin saada meille etsijäkoiraa avuksi. Lähellä asuva koira oli auttamassa Ristiinassa kadonneen lapsen etsinnöissä eikä vielä eilen jaksanut tullla konnaa etsimään. Meillä on metsää ja pusikoita ihan riittävästi ja jos konna sille päälle sattuu, se kävelee kilometrejä. Toivotaan että sekin on hellettä pitämässä jossain lähellä ja löydämme sen jollain etsintäkerrallamme.

Näin päiväsaikaan konnaa on melko turha etsiä koska se on jossakin varjossa nukkumassa ja kävinkin hakemassa 10 kg mansikoita, jotka pakastimme poikien kanssa. He olivat oikein suureksi avuksi eikä vain syömällä vaan perkasivat mansikoita ahkerasti. Osa jätettiin tietysti heti syötäväksi ja jokunen mansikka on jo kadonnut vatsoihimme. Illalla meille tulee jäätelöauto, joten iltapalamme on varmaankin jäätelöä ja mansikoita tai mahsikoita ja jäätelöä .

Tällä viikolla on ollut melkoinen neulelehtitulva. Moda ja Novita on jo selailtu ja oletan että tänään laatikossa on Suuri Käsityölehti. En kuitenkaan jaksa lähteä hakemaan sitä puolen kilometrin päässä olevasta postilaatikostamme vaan odotan että mies tuo sen tullessaan. Ettei viikko jäisi vain kolmen lehden varaan, ostin vielä varmuudeksi virolasen Käsityö -lehden. Siinä oli eräs aivan upea malli, jonka aion toteuttaa jossain välissä. Tällä hetkellä teen itselleni pitsijakkua edellisen Modan ohjeen mukaan pari kuukautta sitten ostamastani kirkkaanvihreästä Mayflower 8 -puuvillalangasta.

Lähden taas etsiskelemään Salamaa, vaikka tiedän että se on tähän aikaan päivästä melko toivotonta. En vain voi olla pitkään etsimättä sitä.