Meillä oli tänään vain 22 astetta lämmintä ja minulle tuli kiire saada villasukat valmiiksi . Nämä sukat ovat olleet tekeillä puolitoista kuukautta ja hidas edistyminen selittyy sillä, että ne ovat olleet pääasiassa töissä  kahvitaukoneuleena.

Mallineule on Jaywalker socks, mutta aloitin sukat varpaista ja tein niin pitkälle kuin 100 g lankaa riitti. Myös pohkeen lisäykset ovat omasta päästä - tai ehkä paremminkin omasta pohkeesta . Lanka on Drops Fabel ja puikot Knit Pro pyöröt 2,25mm. Yritin päätellä sukat italialaisella päättelyllä, mutta siitä ei tullut oikein hyvä. Tyydyin sitten tavalliseen neulomalla päättelyyn eikä siitäkään tullut oikein hyvä mutta saa kelvata.

Hankin myös uudet lenkkiseuralaiset, kun Nuuska ei enää jaksa lenkkeillä kanssani. Näistä ei valitettavasti ole muuta seuraa, mutta lenkkikaverina tuntuvat mukavilta. Joo - ovat yök-ruskeat, mutta tuntuivat parhaita jalassani.

Nuuskan jalkaan on kasvanut uusi iso syöpäkasvain keväällä leikatun tilalle. Kasvain vaikuttaa häiritsevän Nuuskaa ja vuotaa vähän kudosnestettä. Eläinlääkäri antoi puhelinreseptillä antibioottikuurin, mutta jos se ei auta, ei ole enää paljon tehtävissä. Onneksi rinnassa oleva kasvain ei ole viime aikoina kasvanut paljonkaan.

Nuuska ja Dessi olivat molemmat aktiivisesti mukana kun kuvasin uusia kenkiäni. Voihan niissä olla namia sisällä .

Pojat ajelevat uudella mäkiautollaan innokkaasti ja onneksi runko on niin pitkä että kaksi poikaa mahtuu hyvin kyytiin.