... eikä oikein yhtään mitään - ainakaan valmista.

Käsitöitä on taas aloitettu innolla, mutta se loppuunsaattaminen . Oma pitsineuletakkini pitäisi ommella kasaan ja kuopuksen huopatossut huovuttaa (siinä samalla tulisi huovutettua pari jämälankatyötä).  Mutta mitä teen minä: aloitan kaksi uutta työtä! Lauantaina Menitan neuletapaamisessa aloitin ylläriä johon en ole koskenut lauantain jälkeen.  Sunnuntaina löysin neuleohjekansiostani hauskan huivin ohjeen ja rupesin tekemään sitä. Joopa joo...

Päätin tehdä ryhtiliikkeen ja osallistua Novitan Neulomon syyssupistukseen, että tulisi tehtyä työt loppuun asti. Syyssupistuksen aikana lankavaraston olisi tarkoitus vähetä eikä kasvaa. Mutta uskokaa tai älkää: en ostanut yhtään lankaa Menitasta vaikka olin neuletapaamisessa. Asiaa ehkä vähän selittää se, että luulin kaupan menevän kiinni tuntia myöhemmin . Ostin kuitenkin muutaman tylppäkärkisen neulan, koska aikaisemmat neulani ovat hyvässä tallessa. Ei jää töiden valmistuminen ainakaan siitä kiinni ettei voi päätellä lankoja ja ommella saumoja .

Sormeni syyhyävät aivan hirmuisesti tuonne uuden kukkapenkin kimppuun, varsinkin kun satuin avaamaan Viherpeukaloiden esitteen. Nyt on jo sen verran viilennyt, että istutushommat voisi aloittaa, voisihan!? Ainakin kevätesikot voi varmaan jo jakaa. Eipä tuossa penkissä sitten muuta säilytettävää olekaan, paitsi peurankellot jotka ovat oikein hyvässä paikassa ja saavat jäädä siihen. Tällä hetkellä kukkapenkki on melkoisen autio, vain kehäkukat kukkivat ja yläpuolella on muutama amppeli.

Huomenna perhe palaa lomalta ja ensi viikolla alkaakin sitten koulu. Poikien pitänee viikonloppuna tehdä vähän  valmisteluja: etsiä reput, penaalit, kynät, kumit ja erityisesti jääkiekkokortit . Tänä syksynä ei pitäisi olla suuria muutoksia: sama koulu, samat opet ja pääasiassa samat kaverit. Helppoa viime syksyyn verrattuna, kun pojat vaihtoivat koulua. Onneksi myös osa heidän kavereistaan siirtyi uuteen kouluun.

Mukavaa kun poikkesitte kylässä ja lupaan että seuraavaksi on jotain valmista käsityötä esiteltäväksi. (Voi olla että saatte odottaa seuraavaa postausta jonkin aikaa .)