Rupesimme ihmettelemään muutama päivä sitten, että olohuoneen parketti ikään kuin antaa periksi kun siinä kävelee. Tänään mies sitten soitti minulle töihin ja sanoi purkaneensa lattiaa. Pahimmillaan näky oli ollut tällainen - minun tullessani kotiin mies oli jo vienyt parketin ulos ja pessyt lattian.

Iso remontti on tulossa, varmaan pitää purkaa myös olohuoneen ja kylpyhuoneen välinen seinä. Vakuutustarkastaja ei ole vielä käynyt, joten emme tiedä kuka maksaa. Ei kiva.

Sensijaan tosi kiva oli tämä paketti jonka sain Tarjalta jo keskiviikkona, mutta en saanut aikaiseksi kuvata.

Paketissa oli kaunis huivi ja ihanaa lankaa sekä hyvää suklaata. Allaolevassa kuvassa huivi näyttää isolta, mutta on juuri sopiva sekä kaulassa että harteilla käytettäväksi.

 

Lopuksi vielä niitä valmistuneita. Nämä valmistuivat Novitan Neulomon syyssupistuksen aikaan, mutta en tiedä langanmenekkiä kun vaaka lopetti yhteistyön.

Kuopukselle pitkävartiset huopatossut Novita Huopasesta, koko 35. Tuo lapsi on viluvarvas kuten äitinsäkin ja tossut olivat jo eilen käytössä.

Pannulapuissa Marelolta saatu lankana Austerman Creativ + Filz

Käytin punaisen ja punamustan Huopasen loppuun ja tein langanlopuista kaksi lasinalusta, mutta toinen niistä ehti jo hyvään talteen. Lisään kuvan jos se joskus tulee pois tallesta.

Parempaa viikonloppua teille .