...nimittäin tuossa remonttiasiassa. Vakuutusyhtiön lähettämä uusi kosteusmittaaja pisti tuulemaan ja selvitti että vuotokohta on suihkun lämminvesiputkessa. Hän teki raportin vakuutusyhtiöön parin tunnin kuluttua käynnistään meillä. (Ensimmäinenkin kosteusmittaaja heräsi kahden viikon Ruususen unestaan ja toimitti vakuutusyhtiöön raportin, jonka sisältö tiivistämättä oli seuraava: olohuoneen lattia on avattu ja siellä on näkyvää kosteutta, pesutiloissa on mitattavissa kosteutta ja tarvitaan tarkempia mittauksia. Tosin tuon kaiken olisimme osanneet kertoa itsekin . Ehkä vakuutusyhtiö harkitsee tarkkaan kumpaa kosteusmittaajaa käyttää jatkossa.)

Vakuutusyhtiöstä soitettiin miehelleni ja luvattiin aloittaa purkuhommat pikimmiten ja vakuutusyhtiön piikkiin. He kehottivat ottamaan yhteyttä myös toiseen vakuutusyhtiöön, jossa meillä on kotivakuutus, sillä edessä on ilmeisesti tosi iso remontti (kylpyhuoneen seinät, mahdollisesti ulkoseiniä, lattioita) ja seinien purku estää todennäköisesti pääsyn yläkertaan makuuhuoneisiimme. Voi olla että joudumme muuttamaan muualle remontin ajaksi.

Kävimme lasten kanssa metsässä viikonloppuna ja tällä kertaa sienisaaliimme oli karvarousku. Harmi vain että sille ei löytynyt yhtään kaveria .

Luulisin että emme syö myöskään oman maan kesäkurpitsaa, koska kasvi näyttää olevan vähän vaiheessa, kun edes kaikki nuput eivät ole vielä auenneet.

Kasvimaa pitäisi laittaa syyskuntoon ja onnekseni sää on lämmennyt sen verran, että tarkenen tehdä jotain ulkona . Reipasta viikkoa kaikille.