Tein Sarin kanssa vaihtokauppoja ja lähetin hänelle huopatossut. Sari toivoi vihreitä tossuja mustilla ja valkoisilla raidoilla ja tällaiset sain aikaiseksi:

Itse sain Sarilta jo jokin aikaa sitten kolmet ihastuttavat korvakorut, joista on kuva muutama postaus sitten. Tässä välissä täytyy kyllä todeta, että käykää katsomassa kuvia Sarin blogissa - nämä minun räpellykseni ovat aivan onnettomia. Eikä vika ole kamerassa  .

Laitoin pakettiin mukaan myös Calorimetryn, koska tiedän että Sari ulkoilee paljon koiriensa kanssa. Toisen lähetin Lankahullun kesäyllätyksen parilleni Päiville, joka ystävällisesti hankki minulle lisää lankaa, kun lähdin tapani mukaan soitellen sotahan . Kerron lisää kun saan Päivin lähettämästä langasta tekeillä olevan työn valmiiksi.

Lankana näissä on Rellanan Flotte Sokke, joka sopii mielestäni oikein hyvin myös päänlämmittimeksi. Kuopuskin halusi samasta langasta pannan, mutta ei kuitenkaan tuollaista tyttömäistä vaan ihan peruspannan.

Ja koska lankaa jäi vieläkin, tein kolmannenkin Calorimetryn. Siinä loppui lanka vähän kesken, joten se jää itselle.

Tänään on ollut melko surullinen päivä, kun olemme tyhjentäneet akvaariomme. Suuren osan kasveista otti eräs akvaristi ja toinen otti partamonnit, ja loput kalat ja kasvit vein akvaariokauppiaallemme.  Vaihdoin blogikuvankin Nuuskan kuvaan, koska minulla ei enää ole blogikalaa. Ei kyllä ole koiraakaan .

Naapurimme ihana vanha springerspanielinarttu on alkanut vierailla meillä usein lohduttamassa meitä koirakaipuussamme. Polli ja Nuuska eivät olleet ylimmät ystävät, vaan kulkivat vähän jalat jäykkinä, mutta kumpikin kävi kuitenkin kylässä toisen pihalla. Meille sisälle Polli ei tullut Nuuskan eläessä, mutta nyt se istuu päivittäin oven takana odottamassa sisäänpääsyä (ja poikien antamia herkkupaloja). Harmi vain että Pollikin on tilapäinen lohtu, sillä naapurimme asuvat Berliinissä ja viettävät täällä vain kesät. Dessi-kissa oli Nuuskan eläessä ihan reipas naapurin koirien kanssa ja haisteli niitä nenästä nenään, mutta nykyään se hyppää ikkunalaudalle kun koirat tulevat pihallemme. Kauemmas pakoon se ei kuitenkaan viitsi mennä, kun koirat ovat tottuneet kissoihin eivätkä jahtaa Dessiä.

Luovuimme akvaariosta tulossa olevan pakollisen remontin vuoksi, ja toivoaksemme remontti alkaa nyt edetä, sillä miehen sinnikäs soittelu vakuutusyhtiöön palkittiin ja maanantaina tulee joku tekemään tarkempia kosteusmittauksia. Ensimmäinen kosteusmittaaja, joka kävi jo kaksi viikkoa sitten, ei koskaan saanut aikaiseksi tehdä raporttia vakuutusyhtiölle .

Ensi viikoksi luvattiin vähän lämpimämpää, joten ehkä tulee ulkoiltuakin vähän. Tai ehkä ei, sillä ensi viikolla on sekä koulun vanhempainilta että vanhempainyhdistyksen vuosikokous, joista kumpaankin menen vaikka pää kainalossa .