Esikoinen halusi taas ruskean poolon ja myönnän että se sopii hyvin hänen väreihinsä, mutta ei vaan totu äidin silmä ruskeaan .

Lankana Dalegarn Ara ja Drops Delight. Ostimme ensin Araa, mutta esikoisen mielestä siitä ei tullut riittävän paksu edes patenttineuleena . Niinpä hän valitsi toiseksi langaksi Delightin, josta tein hänelle poolon kesälllä.  Araa meni 695 g ja Delightia 167 g, puikot 7 mm Knit Pro pyöröt.

Arassa on suuria paksuusvaihteluita ja vähän epäilin miltä se näyttää patenttineuleena, varsinkin Deligtiin yhdistettynä, mutta paidan käyttäjä on tyytyväinen joten miksen minäkin olisi.

Vakuutusyhtiön toimiin en ole kovin tyytyväinen. Emme ole vieläkään saaneet korvauspäätöstä,vaikka imoitimme vesivahingosta jo kolme viikkoa sitten. Tekisi mieli kertoa julkisesti mistä yhtiöstä ei kannata ottaa kiinteistövakuutusta .

Koska joka tapauksessa joudumme purkamaan vähintään yhden seinän, teimme raskaan päätöksen luopua akvaariosta. Akvaarion siirtely remontin jaloista ei olisi ainakaan kaloille kivaa. Osan kaloista sain menemään muille akvaristeille ja osan ottaa ihana akvaariokauppamme Helsingin Akvaariokeskus.

Lauantaista eteenpäin olen briardisti ilman briardia ja akvaristi ilman akvaariota .

Parempaa loppuviikkoa teille, rakkaat lukijani.