Vietimme lauantaina ihan perinteistä perhepäivää ilman viitettäkään remontista. Aamun sankka sumu haihtui kun pääsimme perille Korkeasaareen ja aurinko helli meitä koko päivän.

Korkeasaaressa oli ollut hiekkaveistoskilpailu, ja minun suosikkini oli tämä valas.

Näädän aitaus oli sisustettu kekseliäästi vanhoilla räsymatoilla ja villapaidoilla. Vietimme saarella viisi tuntia, jona aika ehdimme kiertää koko alueen ristiin rastiin ja nähdä kaikki eläimet.

Matkalla ehdin saada valmiiksi yhden calorimetryn, mutta kun lankaa jäi jäljelle, tein vielä toisenkin. Kämmekkäät olen tehnyt ja esitellytkin jo aikaisemmin, mutta tässä vielä koko setti. Lanka on Crystal Palace Yarnsin Mini Mochi ja puikot 3 mm Knit Pro Symphonie.

Eilen kävin kotona istuttamassa kukkapenkkiin 105 kukkasipulia ja tyhjentämässä kukkaruukut. Mies keräsi pihakalusteet varastoon ja pesi grillin. Vielä pitäisi leikata nurmikko ja haravoida lehdet, kunhan ne ensin putoavat. Kasvimaakin pitäisi huoltaa, mutta kivikko saa jäädä tänä syksynä perkaamatta. On vähän kuin siirtolapuutarhassa kävisi, kun käy kotona tekemässä puutarhatöitä .