Lupailin että näytän loman aikana tehdyt käsityöt, joten tässä, olkaa hyvät :

Sytomyssyjen malli on Mamma Myyn vakasta, Minttu-myssy joita tein muutaman jo keväällä. Nämä virkkasin lentokoneessa yhden meno- ja toisen paluumatkalla. Lanka on Novita Luxus Cotton, jota meni kerä per myssy. Käytin 3,5 koukkua ja myssyistä tuli melko pieniä, sellaisia minun päähäni sopivia. Kotona odottaa vielä jokunen myssy, jotka pitäisi toimittaa johonkin keräyspisteeseen ensi kuun aikana.

Hotellissa neuloin yhdet 43 kokoa olevat perussukat Regia Patc Color-langasta, jota meni 59 g. Puikkoina käytin Knit Pro 100 cm pitkää 2,75 mm pyöröpuikkoa. Sukat on aloitettu kärjestä 8-aloituksella ja kantapää on tiimalasikantapää. Nämä sukat lähtevät pukinkonttiin veljenpoikani jalkoja lämmittämään.

Juuri ennen matkalle lähtöä sain valmiiksi sirot 45 kokoa olevat perussukat Novita Tico Ticosta. Tässäkin käytin 2,75 mm puikkoa ja tein tiimalasikantapään ja 8-aloituksen kärjestä. En yrittänyt etsiä langasta samaa kohtaa, vaan jaoin kerän kahteen osaan ja tein eriparisukat. Sukkiin kului 66 g lankaa ja nämä saa naapurimme - hän jonka hyvässä hoidossa Dessi-kissamme on. Täytyy sanoa että Tico tico on tosi paljon karkeampaa lankaa kuin muut käyttämäni ohuet sukkalangat.

Sukat näyttävät kyllä hassuilta pöydällä kuvattuina, mutta perheestämme ei löydy näihin sukkiin sopivia jalkoja.

Kuvasin näkymää parvekkeeltamme juuri ennen matkaamme ja uudelleen palattuamme. Reilussa viikossa maisema oli muuttunut melkoisesti puiden pudotettua lehtensä.

Aurinkoista viikonloppua kaikille.