Kuten jo aiemmin mainitsin, huivin pingottaminen ei oikein onnistunut. Siksi saattekin vain lähikuvan, jossa näkyy huivin kaunis väritys. Lanka on viime kevään SNY:ltä saamaani Evillan liukuvärjättyä lankaa "vironvillaa" ja malli on Ullaneuleesta, varmaan kaikille tuttu Revontuli. Täytyy yrittää löytää täältä varakodista kunnollinen huivinpingotuspaikka tai sitten pingottaa huivi uudelleen vasta kun olemme muuttaneet takaisin.

Kävin pari päivää sitten kotona, ja koti näytti melko autiolta.

Yhdistetyn olo- ja ruokailuhuoneen lattia oli purettu kokonaan ja keskellä nökötti jääkaappi. Muut keittiökalusteet ja huonekalut oli kannettu autotalliin.

Myös keittiön lattia oli purettu ja se oli melko kostea, samoin kuin kylpyhuoneen lattia ja yksi vielä purkamaton seinä. Koska kylpyhuone pitää purkaa oikeastaan kokonaan, teetimme arkkitehdillä piirustukset uutta kylppäriä varten. Uusimme sen samalla toimivammaksi, kun kerran tuli tällainen pakkotilanne. Hänellä olikin hyviä ideoita, joita lähdemme jatkojalostamaan. Ja koska olohuoneen ja ruokailutilan lattiat on revitty auki ja niihin pitää hankkia uusi parketti tms., myös seinät maalataan uudelleen. Sen sijaan muutama vuosi sitten uusittu keittiö saa jäädä entiselleen, paitsi että lattia pitää tietysti uusia.

Purkufirman edustaja oli sitä mieltä, että putki on vuotanut vain yhdestä paikasta, vaikka vesi onkin etsinyt tiensä ulos kahdesta kohdasta. Asia selviää lopullisesti vasta kun kylppärin viimeinenkin seinä on purettu. Voi olla että vakuutustarkastaja joutuu vielä tyytymään siihen että emme maksakaan kahta omavastuuta .