Pojat ja minä olemme haaveilleet lemmikkikäärmeistä, mutta ensimmäisenä perheestä käärmeen saakin mies. Tosin ajattelin totutella häntä käärmeenomistajaksi tällaisella pehmokäärmeellä, jonka mies saa joululahjaksi .

Sain kulutettua tähän loput Fabelini (142 g) ja hyvä niin, sillä olen vähän kyllästynyt tekemään sukkia pätkävärjätyistä langoista. Käärmeellä on pituutta 90 cm ja sen ympärysmitta on 25 cm. Käärmeeltä puuttu vielä kieli, koska käytin kaiken punasävyisen Fabelin käärmeen vartaloon. Eiköhän kotoa löydy sen verran punaista lankaa, että käärme saa vielä kielenkin.

Kodista puheen ollen: kuivausvaihe on ohi ja rakennustyöt alkavat ehkä jo ensi viikolla. Yksi remonttifirma on käynyt jo katsomassa paikanpäällä ja toinen tulee huomenna. Kunhan he antavat tarjouksensa ja aikatauluarvionsa, pääsemme tekemään päätöksiä. On mahdollista, että pääsemme muuttamaan takaisin kotiin jo ensi vuoden alkupuolella.

Dessi-kissa on oikein tyytyväinen hoitopaikkaansa naapurissa ja tulee jo oikein hyvin toimeen naapurin koiran kanssa. Naapurin kissa (15 v) murisee Dessille jos se tulee liian lähelle, mutta hyvin ne mahtuvat samaan isoon omakotitaloon. Kyllä Dessi silti taitaa olla vieläkin eniten kuopuksen perään, vai mitä tästä ilmeestä voisi päätellä

Tänä aamuna oli hieno herätä, kun maassa oli lunta. Ja viikonlopuksikin on luvassa pakkasta, joten lumi ei edes sula ihan heti. JEEEEEEEE. Taisi tulla perattua kasvimaa ihan viime tipassa, kun viime viikonloppuna revin rikkaruohoja ja ylimääräisiä mintuntaimia. Mies sai haravoitua pihan loppuun ja kaikki pihakalusteetkin ovat katoksessa, joten talvi saa tulla.

Lumista viikonloppua kaikille.