Saimme hyviä uutisia remontista: keittiö on jo kuiva, mutta kylpyhuoneessa oli niin kuuma ettei mittauksia pystytty tekemään. Ei ihme, sillä vielä keskiviikkona koko alakerrran lattia oli täynnä pattereita.

Tänään lattialla pystyi jo kulkemaan:

Uudet mittaukset kylppärissä tehdään tänään ja toivottavasti saamme myös tiedon tuloksista. Kuivausfirma on ollut vähän nihkeä tiedottamaan ja mies on joutunut kysymään tuloksia useaan kertaan.

Toivomme että pääsemme rakennuttamaan keittiötä mahdollisimman pian, vaikka kylppärin kuivausta pitäisikin vielä jatkaa. Lattiassa on nimittäin useita ojia, jotka pitää täyttää betonilla ja betonin kuivuminen vie taas oman aikansa. Kuvasta ei saa käsitystä miten syvä oja on, kun en tajunnut laittaa siihen mitään mittaa, mutta kyllä se on syvä .

Olemme kierreleet muutamassa liikkeessä valitsemassa lattia-, seinä- ja kattomateriaaleja ja vielä pitäisi valita valaisimet, suihkut, amme ja kaikkea muuta "pientä". Siinä se aika kuluu mukavasti, varsinkin kun miehellä on vielä pari viikkoa koulua ja yksi ainoa vapaailta viikossa. Saunakin menee uusiksi siinä samalla, vain kiuas taitaa jäädä mutta sekin siirretään eri paikkaan.

Kyllä tuo purettu koti näyttää vähän surulliselta .

MIes aikoo mennä viikonloppuna repimään tapettia pois olohuoneen seinistä, ja maalaamme kaikki seinät. Seinissä on vielä alkuperäiset kangastapetit, joiden vaikeahoitoisuutta minä olen inhonnut alusta asti. Nyt tuli hyvä syy vaihtaa nekin.

Minusta vain ei taida olla remonttikaveriksi, sillä olen ollut koko viikon sairauslomalla poskiontelontulehduksen vuoksi. Kävin keskiviikkona lääkärissä ja sain antibioottia, kortisonia ja allergialääkettä nenän avaamiseen. Farmaseutti varoitti, että allergialääke saattaa joko väsyttää tai piristää ja aiheuttaa sydänmentykytystä ja käsien vapinaa. Otin lääkkeen aamukymmeneltä ja iltaseitsemältä käsien vapina loppui. Yön aikana helpotti myös sydämentykytys ja minun allergialääkkeensyöntini loppui siihen yhteen tablettiin. Olen yrittänyt pitää nenän auki perinteisin konstein: höyryhengityksellä ja nenäkannulla. Kortisoni tai antibiootti pisti vatsan sekaisin, mutta ne syön loppuun asti. Olo on vähän voimaton .

Neuloa olen kuitenkin jaksanut ja ehkä jo viikonloppuna saan yhden työn esittelykuntoon. Olen myös tehnyt pikku ylläreitä ja hain äsken kotoa niihin lisää tarvikkeita. Tällä viikolla oli lisäksi hyvä lehtiviikko, kun sekä Moda että SK ilmestyivät. SK:n olen ehtinyt vain pikaselata eikä siinä tainnut olla mitään heti toteutettavaa. Sen sijaan Modassa oli ihania ohuita neulejakkuja, joista yhteen lähden hakemaan lankaa hetikohta eli ehkä jo ensi viikolla. Arvatkaas huviksenne mikä malli pääsee puikoille .

Tänään täällä on pitkästä aikaa paistanut aurinko. Näkymä merelle on vähän toinen kuin edellisessä postauksessa:

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille .