SNY oli taas löytänyt pakettiin kaikenlaisia ihanuuksia.

Paketissa oli Colourmartin kashmir-silkkiä, kynttilöitä, värikkäitä siemenhelmiä ja suklaata. Kirjepaperikin oli hauskan näköistä.

Nämä helmet ovat niin iloisen värisiä, että taidan vihdoinkin opetella käyttämään helmiä neuleessa tai virkkauksessa.

Lanka on aivan ihanan tuntuista ja väristä ja siitä tulee pitsihuivi, kunhan löydän riittävän kauniin mallin. Langan väri on Lipstick ja minä luonnehtisin sitä vadelmanpunaiseksi. En ole aikaisemmin tutustunut tähän lankaan ja SNY oli ystävällisesti kirjoittanut käyttöohjeita. Kurkkaan langanvalmistajan nettisivuille, kunhan nettiyhteytemme on vakaampi. Tätäkin postausta olen kirjoittanut monessa pätkässä, kun vähän väliä lennän pihalle netistä.

SNY ei vielä kertonut kuka on, koska tämä ei kuulemma ole vielä viimeinen paketti. Kyllä minua on tänä syksynä hemmoteltu aivan urakalla. Kiitos, rakas SNY .

Pitemmittä löpinöittä siirryn lasten seuraan ulos, kun siellä vielä on melko valoisaa. Illalla pojat aikovat leipoa taas pipareita, sillä minä löysin kotoa piparimuottimme etsiessäni ihan muuta. Vähän liioittelin kun aikaisemmin kirjoitin että meillä on 50 piparimuottia. Ei niitä ole kuin 41  .