Vuoden ensimmäinen valmistunut neule on naapurin rouvalle Nallesta tehdyt tumput. Langanmenekki oli 47 g, puikot 2,75 Knit Pro 100 cm pitkät pyöröt. 

 

Tumput vein samalla kun kävimme katsomassa naapurissa remontin ajan asustavaa kissaamme, joka oli nukkumassa lempipaikassaan ahtautuneena kaapin taakse patterin lämpöön.

Dessi malttoi kuitenkin herätä päiväuniltaan ja tulla tervehtimään meitä.

En olekaan aikaisemmin esitellyt kuvin Dessin kavereita Uki-koiraa

ja Iida-kissaa.

.

Iida on jo 15-vuotias ja nukkuu suurimman osan päivästä. Hereillä ollessaan se pitää Dessin kurissa ja nuhteessa - tosin ei se viitsi kuin vähän murista ja sähistä. Ukin kanssa Dessi on hyvä kaveri niin kuin se oli omankin koiramme kanssa.

Mies on ollut ahkerasti kotona tekemässä remonttia ja kylpyhuoneemme näyttää nyt tältä (taustalla entinen tuulikaappi ja ulko-ovi). Tikkaat toimittavat portaiden virkaa, koska portaatkin purettiin pois kylpyhuoneen laajennuksen tieltä.

Kylppäriin tulee jo sähkö ja vesiputkiakin on vedetty sinne tänne, ja lattiassa olevat kolot on täytetty betonilla. Huomenna kirvesmiesten pitäisi aloittaa seinien ja uuden lattian rakentaminen. Kyllä tämä tästä .

Minua kutsuu huomenna uusi työ, joka tosin ei ensi alkuun eroa entisestä paljonkaan. Siirryin yksiköstämme keskushallinnon palkkalistoille, nimikkeeni muuttui ja työnkuvani muuttuu pikkuhiljaa - toivottavasti mielenkiintoisempaan suuntaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille.