Kuopuksen sukat kävivät pieniksi, mutta olivat vielä niin hyvässä kunnossa, että purin ne ja tein uudet sukat. Lanka on Dropsin Fabelia, malli Jaywalker socks ja puikot 2,75 mm Knit Pro pyöröt 100 cm. Aloitin sukat kärjestä ja tein molemmat kerralla magic loopilla. Sukkien koko on 35-36. Unohdin punnita sukat enkä viitsi mennä kaivelemaan niitä poikien huoneesta näin aamutuimaan. Nukkukoot sunnuntaiaamuna vähän pidempään.

Kuvat ovat ihan mitä sattuu, kun mallilla oli niin kiire lukemaan ruotsinkokeeseen. (Kiire selittyy sillä, että vasta lukemisen jälkeen sai pelata tietokoneella .)

Aioimme käydä eilen meren jäällä hiihtämässä, mutta koska jään ja lumen välissä oli vettä, vaihdoimme jalkapalloiluun.

Suurin osa muista jäälläolijoista tietysti istui pilkillä. (Tähän piti tulla kuva pilkkijöistä, mutta eipä kone suostu yhteistyöhön. No, kaikki osaavat varmaan kuvitella ihmisiä istumassa pilkkijakkaroilla .)

Rannassa oli jo vähän sulaa, mutta toivottavasti jää ei ihan vielä sula. Olisi kiva päästä meren jäälle niin kauan kuin vielä asumme täällä.

Tänäänkään ei taida olla hiihtokeli, kun tuulee niin kovasti. Tosin emme varmaan ehtisikään ulkoilla, koska pääsemme vihdoinkin maalaamaan olohuoneen seiniä. Remontti on edennyt pääasiassa hyvin, mutta putkimiehet ovat vähän vahdittavia. He ovat tehneet muutamia virheitä ja viimeisin virhe piti käydä korjaamassa perjantaina, vaan ei miehiä lupauksistaan huolimatta näkynyt . Toivottavasti tulevat heti maanantaiaamuna ettei laatoituksen aloittaminen viivästy turhaan.