Remonttiamme on nyt tehty kaksivuorotyönä: remonttimiehet arkipäivisin ja mies iltaisin ja viikonloppuisin. Valmista syntyy vauhdilla, vaikka tällä viikolla onkin ollut pari pakollista vapaailtaa, kun lattioita on laatoitettu eikä niillä ole voinut kävellä. Viime viikonloppuna lapset ja minäkin olimme mukana maalaamassa olohuoneen seiniä. Päädyimme lopulta näin kirkkaaseen keltaiseen ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Olohuoneen katon ruskea väri syveni ja kirkastui selvästi, kun seiniin tuli väriä, vaikka katto onkin vielä paksun remonttipölyn alla .

Kyllppärin lattia on laatoitettu, ja keittiöön, olohuoneeseen ja ruokailuhuoneeseen tulee sama laatta isompana. Kylppärissä on 10x10 cm laatta ja muualle tulee 15x15 ja 30x60 cm laattaa. Kuvassa väri ei ole ihan oikea, koska laattoja ei ole pesty.

Täällä on pari päivää ollut inha vesikeli eikä oikein ole tehnyt mieli ulkoilla. Rakensimme sentään muutamia lumilyhtyjä pihaan ja parvekkeelle.

Viikonloppu ja ensi viikko kuluvat tutuissa merkeissä eli remonttia tehdessä, mutta loppusuora häämöttää sentään jo. MIehen aikataulu oli vähän optimistinen emmekä varmaan pääse muuttamaan viikon kuluttua, mutta kahden viikon kylläkin.

Hyvää viikonloppua kaikille .