Avatkaa vain ihan rohkeasti silmänne: en aio esitellä oman ompelutaidottomuuteni tuotoksia . Lyhensin housunlahkeita, ja kuopus innostui ompelemaan koneella. Hän kaiveli erittäin vajavaisia kangasvarastojani ja löysi mieleisensä kankaanpalan, joka sekin oli lahjoituskangas. Koska he olivat tehneet koulussa tyynynpäällisen, kuopus päätti tehdä sellaisen kotonakin. Lankojenkin kanssa oli pieniä ongelmia, sillä kaikki ompelulankani ovat muutossa menneet hyvään talteen. Sinne ovat valitettavasti myös menneet kaikki nepparit ja nauhatkin .

Tyyny on kuulemma Asterix-kissan, mutta näyttää sitä Asterixin isäntäkin käyttävän. Tyynynpäällistä ei tarvinnut kuulemma silittää, vaan sen voi ottaa käyttöön ja kuvata samantien.

Esittelin viime syksynä ahkerasti kukkinutta joulukaktukseksi arvelemaani kasvia, jonka Tarikka sitten tunnisti marraskuunkaktukseksi. Kasvi on ollut minulla kymmenisen vuotta ja yllättäen se innostui kukkimaan nyt keväälläkin. Aina aikaisemmin se on kukkinut vain syksyllä. Kukoistuksia ja nuppuja ei ole kovin monta, eikä ihme kun kasvi kukki syksyllä niin innokkaasti. Olen ilmeisesti vahingossa hoitanut kasvia oikein, kun se noin innostui.

Aurinkoista loppuviikkoa .