Minut haastettiin mukaan tekemään nuttuja ja sukkia etiopialaisille vauvoille. Aloitin sukista, mutta taisin arvioida vastasyntyneiden jalan koon vähän yläkanttiin. Ehkäpä tekemiäni sukkia voidaan jakaa vauvojen isommille sisaruksille. Nutut lupaan tehdä ohjeen mukaan enkä rupea arvioimaan vastasyntyneen kokoa .

Ensimmäisinä valmistuivat vihreät sukat Novita Luxus Cloudista ja niistä tuli n. 3-vuotiaan kokoa. Käytin 2,75 mm pyöröjä ja lankaa kului 31 g. Seuraavat tein Dropsin Delightista kaksi paria kerrallaan 2,75 pyöröillä ja nekin menevät varmasti 2-vuotiaalle. Näihin meni 17 g lankaa / pari ja sain oranssin langan kulutettua loppuun. Sukista tuli melkoisen eripariset, mutta toivon että kelpaavat silti saajilleen.

Viikonloppuna meitä on lämmittänyt aurinko. Olemme ahkerasti lapioineet lunta pois terassiltamme ja se onkin nyt (toistaiseksi) lumeton. Esikoinen osti itselleen käytetyt bleidit (muille kalkkiksille tiedoksi että ovat temppurullaluistimet ) ja pojat ovat ahkerasti harjoitelleet temppuja terassilla.

Löysin pihlajan juurelta ensimmäiset krookukset, mutta kuten kuvista näkyy, on meillä vielä luntakin.

Yritän kovasti ajatella keväästä kauniisti, mutta kyllä minun ajanlaskuni vieläkin menee: tammikuu, helmikuu, maaliskuu, loskakuu .

Autotalliin ei oikein ole asiaa ilman kumisaappaita. Aurinkoista ja oikein lämmintä ensi viikkoa kaikille.