Osallistuin arvontaan Neulemaakarin blogissa ja voitin kaksi kaunista lankavyyhtiä: Malabrigo Lace -merinolankaa, väri Holly Hock ja Cascade Yarnsin Heritage Sock yarnia. Kiitos langoista, karkeista ja kynttilöistä, Neulemaakari, ja oli kiva tavata.

Lankavarastoni ei taaskaan ole varsinaisesti supistunut, kuten yllä olevasta kuvastakin voi päätellä. Sain sentään tehtyä yhden baktuksen Neulomon neuleet kiertoon -ketjuun, mutta siihen meni vain 100 g Schoeller & Stahl Portofino Color -lankaa. Mutta odottakaahan kun saan neulejakkuni valmiiksi :D. (En voi käyttää hymiöitä, koska niiden avaaminen kaataa selaimen!!!!)

Olen tehnyt muutaman baktuksen, mutta ainoa jonka omistan on Janetilta saatu. Näitä on kiva ja nopea tehdä ja niitä voi tehdä mitä erilaisimmista langoista.

Yritän kovasti supistaa lankavarastoa ennen kesäkuista Tallinnan-matkaa, koska sieltä tulee ehkä jokunen kerä ostettua. Jos ei muuten, niin matkaseuralaisten yllytyksestä :D. Olen tänään kotona sairastamassa korvakäytävän tulehdusta, joka ei onneksi estä neulomista. Jospa saisin puuvillajakkuni etu- ja takakappaleet ommeltua yhteen ja sitten illalla jatkaisin hihojen neulomista.

Oikein neuloisaa viikkoa kaikille lukijoille.