Tässä todiste, että en ole ihan ollut neulomatta, vaikka mitään ei olekaan valmistunut.

Lanka on Mayflower Cotton 8 ja puikot nro 3. Näyttää ihan kivalta näin pihalaatoituksella kuvattuna, mutta hihojen istutus on täysin epäonnistunut . Olkapää roikkuu puolivälissä olkavartta ja hihat pussittavat. Sovitin jakkua ennen hihojen kiinnittämistä ja se näytti vielä silloin ihan hyvältä. Puran kaikki yläosat: takakappaleen, etukappaleidenja hihojen. Samalla teen vähän isomman kauluksen.

Tämä kaikki tapahtuu vasta kun saan kuopuksen opettajan huivin valmiiksi. Senkin olen tehnyt miltei kaksi kertaa, kun ensimmäisellä yrityksellä huomasin ettei lanka riitä ja jouduin jättämän yhden mallikerran toiston pois. Ja varmaan arvaatte miten pitsihuivin purkaminen onnistuu . Helatorstain lankamatkalle osallistuvat eivät näe tätä jakkua päälläni, vaikka se alkuperäiseen suunnitelmaani kuuluikin .

Lähden huomenna kahden päivän koulutukseen enkä taida ottaa mitään käsityötä mukaan. Toivottavasti edes hotellin ruoka on hyvää ja ulkoilumaastot mukavat. Näkymisiin loppuviikolla ja onnistuneempaa käsityöviikkoa muille .