Asterix näyttää mallia.

Dessi ei malttanut rentoutua, vaan tarkasti että pihalla on kaikki kunnossa. Kivikossa oli liian pitkää ruohoa ja Dessi lyhensi sitä ahkerasti. Itse asiassa tuossa kivikossa ei pitäisi olla ruohoa lainkaan, mutta Dessi ei jaksa yksin hoitaa noin isoa aluetta. Pitäisi ehkä vähän auttaa.

Mansikka ja omenapuu kukkivat kauniisti. Mansikkakin rehottaa villinä kivikossa, johon sen on annettu levitä kilpikonnan syötäväksi. En kuitenkaan henno enää kukinnan alettua repiä mansikkaa poiskaan, koska sieltä ehkä tulee marja tai pari kesän aikana .

Esikoisen sammakkoaltaalla on pihamme ainoa herttavuorenkilpi. En ole oikein keksinyt niille hyvää paikkaa, niin kauniita kuin ovatkin.

Kiitos kaikille jotka tunnistitte viime postauksessa olleen lehtosinilatvan. Yritän opetella kasvieni kasvuvaatimuksia, että osaisin hoitaa niitä paremmin ja siihen auttaa kovasti jos tietää kasvin nimen . Olen kyllä enemmän sellainen puutarhuri jonka pihalla kasvavat ne kasvit joilla sattumalta on oikeat kasvuolosuhteet enkä jaksa kauhean paljon nähdä vaivaa kasvien vuoksi. Ruusut ja muut vaativat kasvit jätän ihan suosiolla huolellisempien puutarhurien hoidettavaksi. Tarikalta saamani akileijansiemenet eivät itäneet, mutta minulla on niitä vielä jäljellä ja kylvän ne ensi syksynä (toivottavasti) parempaan paikkaan.

Viikonlopuksi on luvattu viileää ja sateista, joten taidan ottaa mallia Asterixista ja levätä kunnolla ja keskittyä neulomiseen. Puikoillani on eräs KAL-huivi jota innostuin tekemään ihan tosissani. Sen sijaan neuletakin purkaminen saa vielä odottaa inspiraatiota.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille .