Manailin jokin aika sitten tekemääni jakkua joka ei istunut ollenkaan. Hihat roikkuivat puolivälissä käsivarsia ja kaula-aukko oli liian leveä . Purin etu- ja takakappaleet kädenteihin asti ja kavensin kädenteitä 4 silmukalla / puoli. Lisäsin kappaleisiin sentin verran pituutta ja nyt istuu kuin minulle tehty .

Kuopus otti kuvat eikä huomannut valon ja varjon rajaa kuvissa. Lisäksi olin asentanut hänelle väärät asetukset kameraan, mutta en viitsinyt pyytää poikaa ottamaan enää uusia kuvia.

Lanka on viime kesänä Menita Outletista ostamaani Mayflower Cotton 8 josta tein vuosi sitten jo pitkähihaisen jakun. Tähän meni lankaa 420 g ja puikot olivat 3 mm Knit Pro Symphonie irtopääpuikot. Idean kiiloista sain Novita kevät 2011 lehdestä (malli 43). Tein helmineulekauluksen antamaan ilmettä neuleelle. Minulla on paljon käyttöä kohtuullisen ohuille jakuille, koska työhuoneessani on kesälläkin viileä.  Talvella siellä on joko viileä tai sietämättömän kylmä. Sitä varten minulla onkin kattava pitsihuivivalikoima ja huopatossut huoneessani.

Seuraavaksi haluaisin tehdä jonkin jakunTallinnasta ostamastani Austerman Algarve Color-langasta mutta en löydä sopivaa mallia. Pitänee odottaa vielä ensi viikolla ilmestyvät Moda ja Kauneimmat käsityöt, josko niistä löytyisi lankaan sopiva malli.

Lomasäät ovat todella suosineet tällaista hellettä rakastavaa lomailijaa ja olenkin ahkerasti täydentänyt D-vitamiinivarastojani olemalla aamusta iltaan ulkona. Oikein mukavaa loppuviikkoa teille kaikille