Hyvissä ajoin sain valmiiksi lupaamani vauvannutun Etiopiaan. Huomenna lähden 39 muun neulojan kanssa Tallinnaan ja lupasin eräälle matkalaiselle tuoda tullessani yhden vauvannutun. Tätä kyllä neuloin kuin Iisakin kirkkoa pitkin kevättä. Se oli minulla kokousneuleena ja minulla on vissiin liian vähän kokouksia kun sen valmistuminen kesti ja kesti

Lankana on mintunvihreä Novita Bambino ja tein loppukerästä vielä sukat. Ne(kään) eivät ole riittävän pienet vauvalle, mutta menevät sitten isommalle lapselle. Näihin meni huimaavat 78 g lankaa, niin että kyllä minun jo kovasti pitää päästä ostamaan lisää lankaa. Ettei ihan lopu, kun varastoni on huvennut alle 11 kg:n .

Laitan vielä kuvaa aiemmin tekemistäni pikku sukista, jotka matkaavat samaan paikkaan yllä olevan paketin kanssa.

Malttamattomana jo odottelen huomista aamua ja matkaan lähtöä. Kotiinpaluu on sitten raadollinen: esikoisen tulevan huoneen ja eteisen tyhjennys ja lattioiden purku alkaa perjantaina, jonka työnantaja ystävällisesti antoi koko henkilöstölle vapaaksi. Lauantaina on koulunpäättäjäiset, joiden jälkeen työ jatkuu silmät punaisena. Itken varmaan silmät päästäni, kun esikoinen on viimeistä päivää alakoulussa ja kuopuksen opettaja vaihtuu.

Lämmintä loppuviikkoa ja hyviä koulunpäättäjäisiä kaikille