Mies oli jatkanut remonttia eilen ahkerasti ja kun tulin töistä, eteisessämme ei ollut kattoa eikä seiniä. Tai oli rakenteet, mutta paneelit olivat poissa. Seuraavaksi pitää tehdä vähän sähkötöitä ja purkaa myös lattia. Esikoisen tuleva huone on melkein tyhjä ja yritämme saada säilytettävän kirjahyllyn ja sohvan tungettua johonkin remontin ajaksi. Vaatekaappi on jo siirretty olohuoneeseen ja siihen on ahdettu kaikki ulkovaatteemme ja minun vaatteeni. Vähän on ahdasta, mutta ehkä se kannustaa tekemään remonttia ripeästi .

Purkamisen vastapainoksi pitää tietysti myös rakentaa jotakin.

Olemme useita vuosia sitten rakentaneet sillan ojan yli (nuo puut kuvan taustalla) ja viime talvena se romahti kokonaan. Pojat rakensivat uuden sillan vähän kapeampaan kohtaan ja siitä tuli oikein hyvä. Meidän lähimetsämme on oikein kunnon vanhaa metsää ja siellä on vain kauriiden (ja meidän) tekemiä polkuja. Jos haluaisi ylittää ojan riittävän kapeasta paikasta, joutuisi kulkemaan kummallakin puolella melkoisessa ryteikössä.

Kuopus testasi miten sillan yli pääsee tasahypyillä.

Destian siltarakennustyömaat ovat vähän massiivisempia, ja tätä siltaa rakennettaessa tarvitaan varmasti muitakin työkaluja kuin saha, vasara ja kirves.

Onkohan tämä Salaman mielipide remontista

Lämmintä ja hauskaa viikkoa kaikille, minä jatkan työntekoa .