Ohje näihin sukkiin löytyi Ravelrysta - mistäs muualta . Lanka Mayflower Strorempe og jumpergarn, langanmenekki 88 g, puikot 2,75 mm Knit Pro pyöröt. Sukat on tehty magic loopilla kärjestä aloittaen ja kantapää on tehty lyhennetyin kerroksin. Koko 43-44.

 Melkoisen hassuilta näyttävät ilman jalkaa, mutta koska meiltä ei löytynyt sopivan kokoista jalkaa, saatte tyytyä lattialla kuvattuihin sukkiin. Valokaan ei riittänyt lähikuvaan kuviosta, joka on kolmen silmukan palmikkoa. Ihan kiva malli ja tosi kiva lanka. Onneksi tätä on varastoissani vielä vähän jäljellä sekä kirjavana että harmaana.

 Elämämme on siirtynyt yhä enemmän sisätiloihin. Salama on muuttanut sisäterraarioonsa ja pyytää aktiivisesti kävelylle vähän väliä. Tällä kertaa se kävi tutkimassa mitä ostoskassissa on . Kohta Salamaa ruvetaan valmistelemaan horrokseen vähentämällä valoa ja ruokaa. Loppusyksystä sen on sitten aika siirtyä jääkaappiin talvehtimaan.

 Vein kaikki sisäkasvimme keväällä ulos ja muutamaa kaktusta lukuunottamatta ne on siirretty takaisin sisään kärsimään. Mustasilmäsusanna ja mustanmerenruusu nuupahtivat heti mutta ovat vielä hengissä. Chilit tekevät satoa, mutta ovat pudottaneet miltei kaikki lehtensä ja basilikakin vetelee viimeisiään. Lienee tarpeen hankkia vähän uusia kasveja talveksi. Olen kovasti etsiskellyt kirjopeipin eli värinokkosen siemeniä tai taimia ja otan mielelläni vastaan tiedon mistä sellaisia voisi saada .

 Tämä chili ei varmasti menisi EU-tarkastuksessa läpi, mutta ei ole tarpeenkaan. Sen sijaan toivon kovasti että töissä viime viikolla pakertamani EU-raportti hyväksyttäisiin. Siinä ei ole kyse chilien kasvattamisesta 

 Kuopus onnistui saamaan hyvän kuvan kukkapenkissä vierailevasta metsäkauriista. Yleensä pihakasvejamme verottavat valkohäntäkauriit, mutta näemmä näidenkin polku kulkee pihamme poikki. Kauniita, mutta en oikein arvosta näiden ruokailua pihallamme .

Tällä kertaa tulikin paljon kuvia. Piti tyhjentää kamera, koska olemme lähdössä Ilmailumuseoon lennokkkipäiville. Esikoinen merkitsi tapahtuman kalenteriin jo monta kuukautta sitten. Hän on innokas lennokkien rakentelija ja kuopuskin aikoo mennä koulun lennokkikerhoon. Ajattelin ottaa sukankutimen mukaan ja istua museon kahviossa neulomassa, jos jälkikasvu viihtyy lennokkipäivillä kovin pitkään.

Leppoisaa viikonloppua kaikille