Piti heti tulla tekemään uusi postaus, kun kerrankin kamera oli oikeaan aikaan käden ulottuvilla.

Melkein talomme yli lensi iso määrä kurkia useassa pienessä aurassa. Kamera oli sattumoisin niin lähellä, että ehdin saada viimeiset kurjet kuvaan.

 

Tämän kaunokaisen ikuistin jo jokin päivä sitten. Huomasin, että punaiset kärpässienet ovat erittäin vaarallisia: kun kumarruin kuvaamaan tätä yksilöä, huomasin sen takana hirmuisen määrän suppilovahveroita . Eihän siinä auttanut muu kuin lähteä kotiin hakemaan astiaa ja kerätä supparit pois. Tänään en ole ollut sienestämässä, vaan siivosin kasvimaata. Parhaillaan uunissa kuivuu persiljaa ja sitruunamelissa odottaa käsittelyvuoroaan. Minttua on kuivattu jo vähintään omiin tarpeisiin. Olen harkinnut kasvikuivurin hankintaa, mutta mahtaisikohan sillä olla riittävästi käyttöä, kun ei meillä ole kuitenkaan mitään kunnon hyötypuutarhaa. Jos jostain saisin käytetyn halvalla, voisin ostaakin.

Eteisremontti on edennyt tänä viikonloppuna miehen voimin ilman minua, niin että olen ehtinyt tehdä vähän pihatöitä. Syyslannoitus on vieläkin tekemättä ja itse asiassa lannoitekin on vielä kaupassa. Ehkä on parempi unohtaa koko juttu jo tältä syksyltä ja lannoittaa piha vasta keväällä. Jos vaikka ostaisin sen kevätlannoitteen jo varastoon .

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja hyvää ensi viikkoa kaikille.