Esikoinen oli onnellinen, kun pääsi muuttamaan uuteen huoneeseensa. 

Hänelle tuli säilytystilaa aivan hurjasti, kun vanhassa huoneessa oli vain pari lipastoa ja suurin osa tavaroista oli tungettu sängynaluslaatikoihin. Muutossa lähti paljon tavaraa kierrätykseen ja roskiin. Kaappi koottiin aiemmin eteisessämme olleista laatikostoista ja ovista. Aluksi poika oli sitä mieltä ettei halua peiliovia huoneeseensa, mutta suostui kun lupasimme peittää ne jollakin. Otan ilomielin vastaan ideoita katu-uskottavasta kaapinovistosta  

Sisustus aloitettiin tärkeimmästä: kaiutin paikalleen

Kuvassa näkyvä lipasto oli esikoisen edellisessä pienessä huoneessa lähes ainoa säilytystila ja kaikki hänen vaatteensa oli ahdettu alempaan laatikkoon. Sängyn päätyyn jäi vielä mukavasti tilaa Salaman terraariolle ja toinen seinusta on vielä ihan tyhjänä. Grisli oli tietysti ahkerana muuttoapuna.

Asterix asettui heti taloksi, kun sänky oli pedattu ja nukkui esikoisen kanssa koko yön. Grisli sai vallata sohvan yksin eikä Dessin tarvinnut nukkua samassa sängyssä kissan kanssa . Usein kyllä jompi kumpi kissoista nukkuu kuopuksen kanssa, joten kyllä meillä valinnanvaraa nukkumapaikoissa on.

Aamulenkille otin koiran lisäksi kameran ja kuvailin välillä vähän uusia maisemia.  Täällä en kovin usein käy. Olin tavallista myöhemmin liikkeellä ja näin kuinka usva alkoi hälvetä niityltä.

Niityn toisen laidan puut muodostivat hauskat varjot toisen laidan puihin.

Aamulenkin jälkeen en ole juuri ulkona ehtinytkään käydä, mutta onneksi lapset lenkkeilevät mielellään koiran kanssa ja päinvastoin. Esikoisen huoneen valmistuttua jatkoimme tietysti ahkerasti eteisen remonttia, että saisimme senkin valmiiksi. Tänä syksynä ei taida ehtiä paljon pihatöitä tehdä, syyslannoituskin on vielä tekemättä ja kukkaruukut tyhjentämättä .

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille .