Niin se vain on tämäkin viikko mennä vilistänyt jo keskiviikkoon. Koska ette vähään aikaan näe täällä valmistuneita käsitöitä, laitan sitten kuvia keskeneräisistä . Jotkut ovat kyselleet miten teen useita sukkia yhtaikaa samoilla puikoilla. Tässä muutama huono kuva magic loop -tekniikasta. Netistä, mm. Ullasta löytyy paljon hyviäkin kuvia ja selityksiä  ja You Tubessa on videoita aiheesta. Seuraavat edes kohtalaisen onnistuneet kuvat näette blogissani joskus helmikuussa, kun ulkona  on taas sen verran valoisaa että kuvaaminen onnistuu. Sisälle ei tunnu millään saavan riittävän valoisaa että valokuvat onnistuisivat .

Tässä olen juuri neulonut kaikkien sukkien jalkapohjakerroksen.

Sitten olen siirtynyt neulomaan päälliosia ja ensimmäinen sukka on neulottu.

Tässä ehkä vähän selkeämpi kuva asiasta. Tykkään tosi paljon tästä tekniikasta, kun sukkapariin tulee taatusti yhtä monta kerrosta eikä tarvitse laskea ja muistella kerroksia. Eikä se toisen sukan neulominen tunnu niin tylsältä, kun sen tekee samalla .

Esikoinen on tosissaan innostunut rakentelemaan lennokkeja ja viime viikonloppuna hän rakensi itselleen kuumalankaleikkurin. Hän teki leikkurin netissä olevien kuvien perusteella ja sai laitteen jopa toimimaan .

Kuvan laatu on tosiaan surkea, mutta ehkä tästä saa jonkinlaisen käsityksen siitä  minkälainen laite on kyseessä. Laitteen yläosassa on rautalanka, joka kuumennetaan etualalla olevalla systeemillä. Älkää kysykö minulta miten tuo toimii.  Leikkaustuki pitää kuulemma vielä tehdä - mikä se sitten onkin .

Pikkuvelikin sai testata laitetta ja hyvin sillä leikkasi styroksia. Muuten styroksin käsittely sisällä kielletty, mutta tällä leikkurilla ei tule sotkua. Paitsi ne kaikki pienet styrokspalat joilla harjoiteltiin laitteen käyttöä.

Yritin etsiä kuvaa, jossa ei näkyisi kuopuksen likaisia kynnenalusia, mutta ei löytynyt. No, askarrellessahan ne ovat likaantuneet ja normaalisti lapsillamme on tietysti täysin puhtaat kynnenaluset -  ja kasvot - ja hiukset - ja vaatteet . Kuten kaikilla muillakin ikäisillään pojilla...

Oikein leppoisaa loppuviikkoa kaikille .