Jotenkin tuo remontin valmistuminen on vaikuttanut minuun niin etten saa enää mitään aikaiseksi . Puikoilla on samat kaksi sukkaparia kuin viikko sittenkin. Kumpikin pari on kyllä edistynyt mutta tuskin valmistuu vielä tällekään satoviikolle. Tosin toisia teen 2,75 ja toisia 2 mm puikoilla. Ja järjestän discoja ja lastenkonserttia vanhempainyhdistyksen nimissä ja seli seli... Todelllisuudessa minua vain laiskottaa .

Tässä kuvassa on kyllä ihan oikea aikaansaannos. Käyn Grislin kanssa usein metsässä, kun siellä on mukavampi ulkoilla kuin tietyön keskellä. Enkä voi jättää näkemiäni suppilovahveroita metsään. Pakastin paukkuu jo sienistä ja aika monta pellillistä on tullut kuivattuakin. Onpa mistä ottaa sitten talvella. Viime viikonlopun saaliin vein naapuriin, kun en enää viitsinyt käsitellä sieniä. Ja naapurit eivät puolestaan enää jaksa sienestää, joten heille sienet olivat tervetulleita.

Grisli kyllä jaksaa osallistua sekä sienestykseen, sienten käsittelyyn että etenkin niiden viemiseen naapuriin. Siellä kun on koira ja kissa (jonka ruoat voi käydä syömässä) ja muutenkin naapurissa saa paljon herkkuja. Kuvanottohetkellä Grisli veti pienet päivätirsat, mutta tietenkin keskellä kulkureittiä ettei vain talossa tapahdu mitään koiran tietämättä . Kissatkin ovat ruvenneet viihtymään enemmän sisällä, kun ulkona on kylmää ja yök-märkää. Kesällä Asterixia ei paljon sisällä näkynyt.

Mutta jos joku menee pihalle, kissat haluavat kyllä heti mukaan. Dessi oli niin ahkera kuvausapulainen, etten meinannut saada yhtään kuvaa ilman kissaa mutta Asterix on sentään vähän kauempana pusikossa.

En ole mikään ruusu-ihminen, ja tämäkin ruusu kasvaa pihallamme aivan sattumalta. Ja jostain kumman syystä vielä kukkiikin, vaikka istutin sen alkukesällä vasta perusteilla olevaan penkkiin jota en pahemmin hoitanut. Minä vain kuljen pihalla kamera kädessä, vaikka ruukkuja pitäisi jo ruveta pesemään talvisäilytystä varten ja viemään pihakalusteita varastoon. Vaan onhan se päivä vielä huomennakin . Ja se syyslannoitus jäi sitten lopulta tekemättä tänä(kin) vuonna.

Kivaa ja stressitöntä viikonlopun jatkoa kaikille.