Bongasin Kristan blogissa tasaluvun 50 000 ja Krista lupasi lähettää "pienen" palkinnon.

Palkinto sisälsi juuri sopivasti teetä ja lankaa  ja hienon kissakortin. Kiitos, Krista . Teetee Cacao on yksi lempilangoistani. Tein oranssista (yllättäen) Cacaosta takin itselleni viime talvena ja se on ollut kovassa käytössä. Löysin Teeteen vastailmestyneestä nettilehdestä hienon kauluriohjeen Cacaolle, mutta pohdin mahtaako takista jäänyt lanka riittää. Eipä tarvitse enää miettiä, kun teenkin kaulurin tästä vihreästä langasta. Vaikka oli olevinaan valoisaa kun tulin töistä kotiin, en saanut kunnon kuvia langasta. Väri on luonnossa paljon kauniimpi, omenanvihreä.

Pitkän aikaa pystyin olemaan ostamatta lankaa, mutta kun Novitan neulomossa oli myynnissä tätä, minun oli aivan pakko ostaa sitä kaksi vyyhtiä. Täytyy sanoa ettei lanka pelkästään vastannut odotuksiani, vaan ylitti ne . Tästä langasta en saanut oikein minkäänlaista kuvaa, mutta vyötteestä sentään näkee mitä lanka sisältää.

Lankamääräni lisääntyi myös maanantaina, kun sain haastattelusta palkinnoksi Novitan lankaa. En kerro enempää, koska joku myöhemmin haastatteluun menevä saattaa lukea tätä . Olin VTT:llä haastattelussa, jossa kysyttiin käsityksiäni Novitasta. Mielenkiintoinen haastattelu ja toivon, että Novita tiedottaa tuloksista sitten kun tutkimus on valmis.

Sain molemmat yhtaikaa tekeillä olleet sukkaparit valmiiksi ja yritän saada niistä kuvia viikonloppuna. Ihan eivät valmistuneet sukkasatoon, joten satoni jäi seitsemään pariin. Ei ollenkaan hassumpi saavutus minulta.

Rauhaisaa pyhäinpäivän aattoa.