Kuopus halusi sukat vanhasta Nalle Colorista, josta olen jo aiemmin tehnyt hänelle neuleita.

Sukat ovat olleet käytössä jo muutaman päivän, joten ne on tehokkaasti kuorrutettu kissan- ja koirankarvoilla. Kuvittelin että tänään olisi sen verran päivänvaloa, että voisin voisin kuvata sukat ulkona, mutta katin kontit  Täällä satoi vettä ja myrskysi.

Jotten olisi ihan nukahtanut neuloessani, tein sukan päälliosaan yksinkertaista kuviota: joka toinen krs 1 o 1 n, ja joka toinen kerros sileää oikeaa. Muuten nämä ovat ihan perussukat: kärjestä aloitetut, yhtaikaa magic loopilla tehdyt. Langanmenekki 78 g ja puikot 2,75 Knit Pro pyöröt 100 cm kaapelilla.

Kantapää on vahvennettu tiimalasikantapää.

Sain vihdoin inspiraation tehdä jotakin Tallinnasta kesäkuussa hamstraamistani langoista. Olen etsinyt "sitä täydellistä mallia" ja kahdelle langalle taisin jo sellaisen löytää. Toista aloitin juuri, mutta saa nähdä kuinka akan käy. Päätin tehdä neulepaidan kauluksesta alkaen. En ole sellaista ennen tehnyt, joten vähän jännittää minkälainen siitä tulee. Mallitilkussa neuletiheys ainakin täsmäsi just eikä melkein, mutta se ei ole ennenkään estänyt neuletta menemästä täysin pieleen

Mukavaa viikonloppua kaikille.