Meiltä voisi toivottaa myös loskaista loppiaista . Esikoinen kaivoi ojia parkkipaikalle, ettei vesi jää seisomaan autotallin eteen. 

Alkuviikolla oli sentään sen verran lunta, että pojat saivat rakennettua edes yhden lumiukon tänä talvena.

 

Saatuani melko suuritöisen (ja tylsän) puuvillapaitani valmiiksi, olen keskittynyt vähän pienempiin töihin. Tiskikukat ovat mukavan pieniä ja helppoja välineuleita. Ruskeat ja violetit ovat vartavasten tiskirättejä varten ostamaani Schoeller Stahl Recordia, mutta niistä tuli tällä mallilla vähän liian isoja. Pienet sini-puna-beige -kirjavat tiskikukat ovat Novitan Bambua ja juuri sopivan kokoisia.

Jatkoin neulomista kukkateemalla ja tein itselleni pipon Ullasta löytyvällä Tähtilatva-ohjeella. Lanka Vuorelman Veto, langanmenekki 51 g. Puikot 3 mm Knit Pro pyöröt. Tarkkasilmäiset huomannevat yläreunassa olevan langanpätkän. En ollut ehtinyt päätellä pipoa vielä, kun huomasin, että pimeä tulee ihan just nyt. Siksi pipo on myös kuvattu maassa eikä näytä juuri miltään, kun en ehtinyt saada kuvausapua. Päässä se on tosi kaunis .

Jatketaan vielä kukkateemalla. Sain tällaisen hurmaavan kimpun erään tutkimusryhmämme johtajalta eilen. Saan kuulemma liian harvoin kiitosta työstäni, joten hän päätti ostaa minulle kukkia .

Rauhallista loppiaisiltaa kaikille.