SNY vihjailikin jo kommentissaan, että paketti on kohta tulossa ja siellähän se odotteli postilaatikossa, kun tulin eilen kotiin. Tapojeni vastaisesti kuvasin paketin sisällön vasta tänään päivänvalossa, niin että kuvasta saisi jotakin selvääkin . Olen tänään lomalla, kun piti käydä kuopuksen kanssa hammaslääkärissä tekemässä muotit oikomisrautoja varten. Homma kun ei onnistunut isin kanssa.

Paketissa oli kerä Nalle Kukkaketo Krassi -lankaa. Kerrassaan hieno väri . Neuloja minulla on vaikka kuinka, mutta ei koskaan siellä mistä niitä etsin, joten neulat tulevat aina tarpeeseen. Koiraheijastin on aivan ihana samoin kuin kortti. Juuri tuo samainen suklaatee onkin melkein loppu enkä ehtinyt vielä ostaa uutta pussia kaupasta. Se on etenkin jälkikasvun mieleen. Niin varmaan olisivat suklaatkin ja ehkä annan palan kummallekin, kun ovat flunssaisia, ressukat.

Tiivistäen: nappiin osunut paketti  Kiitos, SNY.

Ihailin Menninkäinen -blogissa Merjan ompelemia kasseja ja Merja lupasi lähettää minulle yhden. Se saapuikin eilen ja tuli heti käyttöön. Eikös olekin hieno  Kiitos kassista.