Esikoinen kävi muutama päivä sitten ostamassa itselleen skootterin. Hyvissä ajoin, kun mopoikä tulee täyteen vasta reilun puolentoista vuoden kuluttua laugh




Omalla parkkipaikalla ajamista on jo harjoiteltu, vaikka piha onkin melkoisen sohjon peitossa. Pojan selkäpuoli oli nilkoista kaulaan asti kurainen, kun  hän ajeli muutaman kierroksen pihalla.




Skoba on ostettu kolaroituna Autovahinkokeskuksesta ja maksoi peräti 130 €.  Ikää laitteella on 8 vuotta ja kilometrejä takana 20 000. Uskomattoman hyvin se silti lähti ensiyrityksellä käyntiin. Pojalla on ollut kärsivällisyyttä lukea englanninkielistä ohjekirjaa ja opiskella mopon käyttöä. Hän on myös selvittänyt mitä osia siihen pitää vaihtaa ja mistä niitä saa. Ensimmäiset osat on jo ostettu - tärkeimpinä tietysti jotkut renkaisiin tulevat härpäkkeet jotka vähentävät ilmanvastusta surprise. Saa nähdä onko laite huippukunnossa kahden vuoden kuluttua vai onko mielenkiinto siihen jo hiipunut.  Poika saa ainakin hyvää harjoitusta teknisten vempeleiden kunnostamisessa kun laittelee mopoaan.




Välillä esikoinen innostui ajelemaan ompelukoneella. Hänen jyvätyynynsä paloi puhki ja tietäen äitinsä ompelutaidot poika päätti ommella itse uuden wink. Molemmat pojat tykkäävät nukahtaa lämmin jyvätyyny kainalossa ja tietenkin myös minulla on omani.



Grislikin innostui juoksentelemaan skootterin perässä. Tämän kuvan ottamisen jälkeen minä siirryin sisätiloihin puhdistamaan kameran linssiä, johon ilmestyi koiran kirsun kokoinen märkä jälki smiley

Oikein vauhdikasta viikkoa kaikille.